Mezitli'de resim sergisi

Güncelleme Tarihi:

Mezitlide resim sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 11:36

Mezitli'de resim sergisi

Haberin Devamı

MERSİN’in merkez Mezitli İlçe Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi'nün düzenlediği resim kursunu tamamlayanlar sergi açtı.
Mezitli Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Turna ile davetlilerin yanı sıra Hyundai Başkanı Mong Hyun Yoon, Hyundai Türkiye Genel Müdürü Önder Göker, Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış de katıldı. Etkinlikte, Faruk Erdoğdu ve öğrencileri 7 ay boyunca yaptığı çalışmaları sergiledi. En çok ilgi gören eserlerden biri de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan'ın yağlı boya portresi oldu.
Serginin açılışına konuşan Başkan Tarhan, sosyal belediyeciliği yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, "Mezitli'de yaşayan vatandaşlarımızın evlerinden çıkıp, sosyalleşmelerini ve tecrübelerini gün ışığına çıkarmalarını istiyoruz. Bu yüzden sanatın, Mezitli sokaklarında, herkesin görebileceği yerlerde yapılması hedefliyoruz. Belediye olarak bunu başardık, sanatı yaygınlaştırdık. Mezitli'yi sanatın merkezi haline getirdik" dedi.

MERSİN, (DHA)
GD(AŞ/EŞ)(21.05.2016), (FOTOĞRAFLI)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!