Mezitli Sokaklarında Kadın Eli

Güncelleme Tarihi:

Mezitli Sokaklarında Kadın Eli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 17:49

MEZİTLİ BELEDİYESİ'NİN KADIN TEMİZLİK PERSONELİ, BELEDİYE BAŞKANI NEŞET TARHAN'I ZİYARET ETTİ.

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 8 kadın personel, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.
Mezitli Belediyesi, sokak temizliğinde kadın kadrosunu genişletiyor. Kadınların giriştiği her işte başarılı olduğu düşüncesiyle ilk etapta 2 personel olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde kadın personel sayısı 8’e çıktı. Evlerinde temizlik konusunda kabiliyetli olan kadınlar, şimdilerde Mezitli sokaklarını titizlikle temizliyor. Kadın temizlikçiler, özellikle sahil kesimlerinde ve ana caddelerde görev yapıyor.
Belediyenin kadın temizlik personeli, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şükrü Güneş ile beraber ziyaret eden 8 kadın personel, çalışmalarını büyük bir özveriyle yaptıklarını dile getirdiler. Sokaklarda kendilerini süpürge ve kürekle gören vatandaşların şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ve olumlu tepkilerde bulunduklarını belirttiler.
Belediye olarak yaptıkları birçok çalışmada kadınlara pozitif ayrımcılık sunduklarını kaydeden Tarhan, "Kadınlar girdiği her işten başarılı çıkıyorlar. Bu düşüncelerle belediyemizin temizlik birimine kadın personel alarak, kadın-erkek ayrımcılığını ortadan kaldırmış oluyoruz. Amacımız, Mezitli’nin tüm sokak ve caddelerini kadınların eline teslim etmek. Şimdilik bunu 8 kadınla başladık. Bu sayımız ileriki günlerde artacaktır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!