Meskispor İkinci Yarısına Galibiyetle Başladı

Güncelleme Tarihi:

Meskispor İkinci Yarısına Galibiyetle Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 15:56

BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİ 5.GRUP’TA MÜCADELE EDEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MESKİSPOR, OSMANİYESPOR’U YENİ TRANSFER MEHMET UZUN’UN ATTIĞI GOLLE 1-0 YENEREK PUANINI 20’YE ÇIKARTTI.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Osmaniyespor’u yeni transfer Mehmet Uzun’un attığı golle 1-0 yenerek puanını 20’ye çıkarttı.
Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanan 2015-2016 BAL’ın ikinci yarısının ilk maçında Meskispor, Osmaniyespor’u yenerek lige galibiyetle başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ve Meskisporlu yöneticilerin de izlediği karşılaşmada maç boyu üstün bir mücadele ortaya koyan Meskispor, rakibini tek golle mağlup etti.
Maç sonrası açıklama yapan Meskispor Teknik Direktörü Nasır Belci, Meskispor’un her zaman tek hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Bizim için sahadan üç puan almak çok önemliydi. Bu anlamda üç puan aldığımız için mutluyuz. Artık bir seri yakalamamız lazım. Ligde zor maçlar var. Her takım puan kaybedebiliyor. Biz bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki maçları kazanıp bir seri yakaladık mı, inanıyorum ki liderliğe yükseleceğiz” dedi.
Meskispor‘un kazandığı galibiyeti değerlendiren Meskispor Kulübü As Başkanı Latif Can ise “Aldığımız bu galibiyetten dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kadromuzu 4 transfer yaparak güçlendirdik. Ligin ilk yarısında şanssız puanlar kaybettik. İkinci yarıda daha iddialı bir takım ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğiz. İnşallah takımımız hak ettiği yere gelecektir. Bu galibiyeti tüm camiamıza hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!