Mersinli şair ve yazarlar okurlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Mersinli şair ve yazarlar okurlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 10:28

Mersinli şair ve yazarlar okurlarıyla buluştu

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MERSİN,(DHA) - MERSİN’de şair ve yazarlar, CNR Kitap Fuarı yayınladıkları son kitaplarını okurları için imzaladı.
Yenişehir Fuar Alanı’nda düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya gelen Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Deniz Süheyla Ergüler, Nurhan Yıldız Bakaner, Kemal Karslı, Sami Gök, İzzettin Akyapı, Nilgün Öztürk, Çınar Arıkan, Demirel Babacanoğlu büyük ilgiyle karşılaştı.
Okuyucularıyla bol bol sohbet eden şair ve yazarlar, yazarken yaşadıkları ilginç anıları anlatarak okuyucuların sorularını yanıtladılar.
Denizin Ayak Sesleri adlı şiir kitabını imzalayan Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Deniz Süheyla Ergüler, okuyucuların gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Şaire, şiire, söze verilen önem topluma verilen önem demektir. Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanlar demektir. Okuyucuların gösterdiği ilgi bizim açımızdan mutluluk verici. Bugün de bizleri yalnız bırakmayan tüm okuyucularıma teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!