Mersinli 8 öğrenci Darüşşafaka’da

Güncelleme Tarihi:

Mersinli 8 öğrenci Darüşşafaka’da
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 10:33

Mersinli 8 öğrenci Darüşşafaka’da

Haberin Devamı

MERSİN’de bu yıl sınava girerek başarı gösteren 8 öğrenci Darüşşafaka’da '81 İlden 81 Öğrenci' projesi kapsamında eğitimlerini sürdürecek.
Türkiye’nin en uzun soluklu ve katma değeri yüksek eğitim projelerinden biri olan, Türkiye İş Bankası’nın Darüşşafaka ile birlikte yürüttüğü '81 İlden 81 Öğrenci' projesi 10'ncü öğretim yılına girdi. Bu kapsamda, Darüşşafaka’ya girmeye hak kazanan 81 öğrencinin yatılılık ve diğer tüm eğitim giderleri İş Bankası tarafından karşılanıyor.
Bu yıl Mersin’den sınava girerek başarı gösteren Emine İrem Seki, Kuzey Adıöz, Enes Özdemir, Murat Alkan, Cengizhan Ergin, Emine Nefise Meydan, Damla Aysima Ergül ve Kasım Taşkara’nın Darüşşafaka’daki eğitim hayatı boyunca tüm giderleri İş Bankası tarafından karşılanacak.Öğrencilerine kaliteli eğitim, sosyal gelişim ve sıcak bir yuva ortamı sağlamayı hedefleyen, ülkenin köklü eğitim kurumlarından biri olan Darüşşafaka’da okuyan öğrenciler iyi düzeyde İngilizce öğreniyor, her öğrenci bir enstrüman çalarak, bir spor dalı ile ilgileniyor.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI


 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!