Mersin'de büyüleyen yaz konseri

Güncelleme Tarihi:

Mersinde büyüleyen yaz konseri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 13:23

Mersin'de büyüleyen yaz konseri

Haberin Devamı

MERSİN’in merkez Mezitli İlçesi'nde belediye bünyesindeki Mezitli Kart organizasyon ile Mersin Devlet ve Opera Balesi’nin gerçekleştirdiği yaz konserinde renkli görüntüler yaşandı.
Down Cafe’de Mersin Devlet ve Opera Balesi Orkestra Şefi Anıl Aydın tarafından yönetilen konserde Türk ve bayancı bestecilerin eserlerinin yanı sıra Türk Halk Müziği'de klasik müzik notaları ile buluştu. İzleyicilerin büyük bir beğenisi kazanan konserde bale sanatçıları da Down Sendromlu gençlerle dans etmesi renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Şef Anıl Aydın konser öncesi yaptığı konuşmada Down Cafe'nin çok özel ve güzel bir proje olduğunu, bu projeyi hayata geçiren ve bizlere kazandıran Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkür etti.
Konser sırasında konuşan Belediye Başkanı Tarhan "Mersin Devlet sanatçılarına, Down Sendromlu çocukları düşündükleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Opera ve bale sanatçılarının ne kadar zor durumlarda çalıştıklarını, gelecekten ne kadar endişe duyduklarını yakından biliyorum. O endişelerinin giderek azalacağı günlerin Türkiye'de gelmesini diliyorum.

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!