MİY taraftarları yönetimi istifaya davet etti

Güncelleme Tarihi:

MİY taraftarları yönetimi istifaya davet etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 18:13

MERSİN İdmanyurdu'nun kötü gidişatına dur demek isteyen Şeytanlar Grubu taraftarlar  sokoğa indi. Ellerinde pankartlarla stat önünde toplanan taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Haberin Devamı

Tevfik sırrı Gür Stadı'nın önünde toplanan taraftarlar, başkan Ali Tekin ve kulüp yönetimi hakkında suç duyurusunda bulanacaklarını açıkladı. Yoğun katılımın olduğu açıklama öncesi taraftarlar İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör olayları neticesinde şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu.
Taraftarlar adına  grup sözcüsü  Hazar Yusuf Gökel, gerekirse delegelerden imza toplayarak kulübü genel kurula götüreceklerini söyledi.

Ali Tekin ve yönetimi ağır bir dille eleştiren Gökel, şunları söyledi:
"Şehrimizin en büyük marka değeri olan koca çınarımız Mersin İdmanyurdu'nun içinde bulunduğu travmanın bu takımın gerçek sahipleri olmanın vermiş olduğu bilinçle uyarılarda bulunarak, olası bir durum karşısında açıklamalar yapma gereği bile duymuştuk. Bu sebeple bazı kesimlerin bile tepkisini aldık. Ancak gelinen süreç ne acıdır ki haklı çıkardı, keşke haksız olan taraf biz olsaydık. Mevcut  Başkan Ali Tekin'in genel kuruldaki vaatleri, projeleri takımımız adına bizleri umutlandırdı. Ancak bu kişiler umut taciri olduklarını ilerleyen süreçte maalese  gördük. Takımımızın  öncelikli hedefi olan transfer tahtasını 6 saniyede açacağını söyleyen Ali Tekin ve yönetiminin bugün gelinen noktada konu ile  alakalı hiçbir somut adım atmayışını, yalan dolan ve iftiralarla gündem getiştirme telaşları gözler önüne sermektedir. Bu açıklamalar bizlere tahtanın net olarak açılmayacağını göstermiştir."

Haberin Devamı

'BORÇ NASIL 2 KATINA ÇIKTI?'
Gökel, Takımın sorunlarını açıklık getirirken yönetime şu maddeleri  açıklamalarını istediklerini belirterek, "Getiğimiz günlerde gecenin saat 02'sinde sosyal medyadan hangi kafa ile kaleme aldığını anlayamadığımız Ali Tekin, kulübün mevcut borcunun 160 milyon TL olduğunu açıklamıştır. Bundan 2 ay önce Genel Kurulda 80 milyon civarında açıklanan borç 2 aylık süreçte nasıl 2 katına çıktı. Telafus edilen borç doğru ise kısa sürede bu kulüp nasıl bu kadır borçlandırılmıştır. Haksız ve hukuksuz borçlandırma yapıldığına dair ciddi kaygılar yaşamaktayız. 12 milyon TL civarında olan transfer engel borç bugün gelinen noktada nasıl 19 milyon TL'ye  çıkarılmıştır. Ali Tekin geldiği günden bu yana  takımın aldığı sonuçlara baktığımızda ve ortaya atılan bahis iddialarını göz önünde bulundurduğumuzda maçların manipüle edildiği ile ilgili sorumluların yüce Türk  Adaleti önünde hesap vermelerini istiyoruz. Bugüne kadar kulübe aktarılan kaynakların nerelere harcandığının, bizim bilgimiz dahilinde olan limandan gelen 1 milyon TL, Kulüpler Birliğinden gelen 1 milyon TL ve Büyükşehir Belediyesi'nden gelen 250 bin TL'nin nasıl tüketildiğinin araştırılmasını talep ediyoruz. Üye olmayan kişilerin karar defterine geçmiş tarihli olarak usulsüzce üye yapıldığı iddiaları ile ilgili soruşturma açılmasını ve adli makamlarca araştırılmasını talep ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!