Mersin İdmanyurdu Taraftarının Acı Günü

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu Taraftarının Acı Günü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 16:37

MÜFTÜ CAMİİ'NDEKİ CENAZE TÖRENİNE, MERSİN İDMANYURDU KULÜP BAŞKANI ALİ KAHRAMANLI İLE TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT KORKMAZ, TARAFTARLAR VE YAKINLARI KATILDI.

Mersin’de dün karıştığı bir kavgada pompalı tüfekle vurularak öldürülen Mersin İdmanyurdu’nun tribün liderlerinden Serkan Özaltay (28), son yolculuğuna göz yaşları arasında uğurlandı.
Mütfü Camii’ndeki cenaze törenine, Özaltay’ın yakınlarının yanı sıra Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Bülent Korkmaz, taraftarlar ve sevenleri katıldı. Mersin İdmanyurdu’nun tribün liderlerinden Özaltay’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası göz yaşlara arasında toprağa verildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz, "Mersin taraftarının, Mersin İdmanyurdu Kulübü’nün ve Mersin şehrinin başı sağolsun. Genç bir arkadaşımızı kaybettik, ailesine Allahtan sabır dilorum. İnşallah bu tür olayların tekrarlanmamasını diliyorum. Çok üzücü bir olay, herkesin başı sağolsun" dedi.
Dün Bahçe Mahallesi’nde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan Serkan Özaltay, kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!