Mersin İdmanyurdu eski başkanı:"Otobüs kulübe değil şirketime ait"

Güncelleme Tarihi:

Mersin İdmanyurdu eski başkanı:Otobüs kulübe değil şirketime ait
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 12:03

Mersin İdmanyurdu eski başkanı:"Otobüs kulübe değil şirketime ait"

Haberin Devamı

Ali Ekber ŞEN / MERSİN, (DHA)-MERSİN İdmanyurdu'nun eski başkanı Ali Kahramanlı, mevcut Başkan Hüseyin Çalışkan’ın, "Kulüp malı otobüsü garajına çektirdi" iddiasına, "Otobüs şirketimin malı. Yıllarca 5 kuruş bedel almadım" cevabını verdi.
Hüseyin Çalışkan'ın iddianın asılsız olduğunu vurgulayan Ali Kahramanlı, söz konusu otobüsün Kahramanlı Grup şirketince 2011 yılında alındığını gösteren fatura ve ruhsatını gösterirken şöyle dedi:
"2011'de parası şirketimin kasasından çıkan bu otobüsü, kulübe prosedür gereği kiraladım ve kira sözleşmesi yapıldı. Ancak, bu kiralama karşılığında hiçbir şekilde 5 kuruş bedel alınmış değildir. Lig bitince de otobüsü çektim. Bunu farklı değerlendirmek hiç doğru değil."
İtibarının oynanmasına asla izin vermeyeceğini vurgulayan Ali Kahramanlı, açıklamasına şöyle devam etti:
"Otobüsü kulübe aldığımı ve icralardan korumak için de üstüne aldı, iddiaları da yalan. Bu otobüs hiçbir şekilde icralık olmadı. Kulübün emrine verildi, yıllardır tek kuruş alınmadı. Otobüs şirketimin malıdır. Bu tavır hoş bir tavır değil. Şimdi başarısızlıklarını örtmek için bana saldırıyorlar. Ben bunlara kesinlikle alet olmam. Bana bu suçlamaları yönelten Hüseyin Çalışkan'la adalet önünde hesaplaşacağım."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!