Mersin’de Partisini Birinciliğe Taşıyan Teşkilata Ve Taşpınar’a Teşekkür Belgesi

Güncelleme Tarihi:

Mersin’de Partisini Birinciliğe Taşıyan Teşkilata Ve Taşpınar’a Teşekkür Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 13:05

1 KASIM 2015 TARİHİNDE YAPILAN 26. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ’NDE AK PARTİ’Yİ MERSİN’DE BİRİNCİLİĞE TAŞIYAN VE 3 OLAN MİLLETVEKİLİ SAYISINI 4’E ÇIKARAN TEŞKİLAT VE İL BAŞKANI İSMAİL TAŞPINAR, GENEL MERKEZ TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİYLE ONURLANDIRILDI. TAŞPINAR, BELGESİNİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TEŞKİLAT BAŞKANI MUSTAFA ATAŞ'IN ELİNDEN ALDI.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti’yi Mersin’de birinciliğe taşıyan ve 3 olan milletvekili sayısını 4’e çıkaran teşkilat ve İl Başkanı İsmail Taşpınar, Genel Merkez tarafından teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.
AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlun’un katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Taşpınar’a toplantıda, 1 Kasım seçimlerinde Mersin’de alınan başarılı sonuçlardan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından ‘Tebrik ve Teşekkür Belgesi’ verildi.
Bu belgenin alınmasında emeği geçen tüm teşkilata teşekkür eden Taşınar, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde aldığımız başarılı sonuçtan dolayı emeği geçen Mersin il, ilçe teşkilatlarımıza ve Mersinli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı önümüzdeki yerel seçimde Büyükşehir dahil olmak üzere 13 ilçemizde de alacağımıza tüm kalbimle inanıyor. Durmak yok yola devam diyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!