Mersin Caretta Bisiklet Festivali'ne yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Mersin Caretta Bisiklet Festivaline yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2019 09:32

Mersin Caretta Bisiklet Festivali'ne yoğun ilgi

Haberin Devamı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA) - MERSİN'de bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan  Caretta Bisiklet Festivali yoğun ilgi gördü. Festivalin duyurulması ile birlikte ilk 17 saatte 150 kişilik kontenjan doldu.
Bu yıl 25-27 Ekim tarihleri arasında Mersin, Erdemli ve Silifke bölgelerinde yapılacak olan festivalin 150 kişilik kontenjanı ilk 17 saatte doldu. Mersin Valiliği himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Bisikletli Gezginler Derneği işbirliğiyle Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi ve sponsor firmaların katkılarıyla gerçekleştirilmekte olan Mersin Caretta Bisiklet Festivali bölgenin bisiklet sürmeye elverişli coğrafyası, iklimi ve festivalin teması olan Caretta kaplumbağaları nedeni ile ilk günden bu yana Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen gezgin bisiklet severlerin yoğun ilgisini çekiyor.
Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özenir, bisikletli gezginlerin festivale olan yoğun ilgisinin kendilerini de mutlu ettiğini dile getirerek, dernek olarak 321 kilometre sahil şeridine sahip kentin tanımına katkı vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!