'Pişti'ye yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Piştiye yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 11:07

'Pişti'ye yoğun ilgi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro Atölyesi öğrencileri, ‘Pişti’ isimli oyunlarını sahneledi.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyunu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Tektemur ve vatandaşlar izledi. 2017-2018 yılı Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Tiyatro Atölyesi öğrencileri eğitimlerini ‘Pişti’ isimli tiyatro oyunu vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar hem eğlendi, hem de sanat dolu bir gece yaşadı.
Ücretsiz olarak sahneye koyulan 2 perdelik komedi oyunu Pişti, izleyenlerden tam not aldı. Oyunun sonunda salonu doldura seyirciler, oyuncuları performansları nedeni ile ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Tektemur tarafından oyunun yönetmeni Ekrem Şenel’e teşekkür çiçeği verildi.
Mustafa Nogay Kesim tarafından kaleme alınan ve Ekrem Şenel’in yönetmenliğini yaptığı Pişti oyunu, Ayten Burcu Efe, Ayşe Çam, Sevil Dayan, Cemal Sakar, Dilek Kara, Barış Özkan, Hüseyin Tokay, Fatma Güzelöz, İsmail Kılınç, Murat Mehli, Rıdvan Tokuş, Yakup Kaya, Tuğçe Genoğlu, Metin Ünel, Yahya Adlı, Sadiye Akay, Özge Tutkun, Seda Erdemir, Oğuz Ulu ve Ganime Meltem Turhan tarafından sahnelendi. Oyunun ışık ve ses sorumluluğunu Hasan Süzgan üstlenirken, dekor sorumluluğunu da İskender Doğancili yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!