MEÜ'de proje sahipleri ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

MEÜde proje sahipleri ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 11:59

MEÜ'de proje sahipleri ödüllerini aldı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Üniversitesi (MEÜ) ev sahipliğinde bu yıl 11'incisi düzenlenen 'Ar-Ge Proje Pazarı 2018' etkinliğinde dereceye giren projeler ödüllendirildi.
Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kaya, Büyükşehir Belediyesi Ar-Ge ve Projeler Şube Müdürü Hilmi Dulkadir, Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayrullah Yücesoy, MEÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bahadır Sayıncı, STK temsilcileri, öğretim üyeleri, sanayiciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Türkiye'nin bulunduğu konumdan çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini vurgulayan Rektör Yardımcısı Kaya, "Ülkemiz 16'ncı büyük ekonomi. 80 milyonluk nüfusumuz, 1000 yıllık geçmişimiz ve potansiyelimiz ile daha ileride olmalıyız. Hedefimiz ilk 10 ekonomiye girmek. Bu hedef için daha çok teknoloji geliştiren, daha yenilikçi bir topluma dönüşmek zorundayız. Biz de üniversite olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve bu proje de bu sorumluluğun bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Tüm proje sahiplerine, düzenleme ve değerlendirme kurullarına ve tüm destekçilere teşekkür ediyor, etkinliğin sonuçlarının başarılı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Kaya, konuşmasının ardından dereceye giren proje sahipleri Osman Çingitaş-Merve Baysal, Mehmet Topakçı ve Gifted Coder ekibine ödüllerini teslim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!