Başkan Kocamaz: Tehdit edildik

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz: Tehdit edildik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2018 16:45

Başkan Kocamaz: Tehdit edildik

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Kul hakkını korumak için mücadele ettik. Zaman zaman kul hakkına tecavüz edenler tarafından tehdit edildik ama Allah'a çok şükür ki doğru duvarın yıkılmadığını dost düşman herkese gösterdik" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Erdemli İtfaiye Grup Amirliği Hizmet Binası ve Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi. Burada konuşan Başkan Kocamaz, göreve geldikleri günden bu yana kul hakkını korumak için mücadele ettiklerini belirterek, "Cumhuriyet dönemi boyunca yapılmamış hizmetlerin hayata geçirilmesi birilerini rahatsız etti. 'İnsanların en hayırlısı, insanlara en fazla hizmet edendir' Hadis-i Şerifi gereğince hareket ettik. Beyt-ül malı kimseye peşkeş çekmedik, çektirmedik. Yola çıkarken, 'Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz' dedik. Kul hakkını korumak için mücadele ettik. Zaman zaman kul hakkına tecavüz edenler tarafından tehdit edildik ama Allah'a çok şükür ki doğru duvarın yıkılmadığını dost düşman herkese gösterdik" ifadelerini kullandı.
'KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR'
Mersin'de bir yörük çocuğunun belediye başkanlığı yapmasının bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyleyen Kocamaz, "Burhanettin Kocamaz bir yörük çocuğuysa onun alnı açık, başı diktir. O başı hiç kimsenin eğdirmeye gücü yetmeyecektir. Yarının sahibi Allah. Biz doğru bildiğimiz yolda yürümeye, eksik kalan hizmetleri tamamlama gayretlerimize devam edeceğiz. Siyaset gönül kırma değil, gönül alma işidir. Biz siyasete gönül alma işi olarak baktık. İnşallah bu hizmetleri devam ettirmeye, sizlerle bu yolu yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından 2 milyon 150 bin TL bedel ile bin 674 metrekare alana inşa edilen itfaiye hizmet binası ile Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışı yapıldı. Kurdele kesiminden sonra ise 90 bin 84 fide ve fidan ile 42 aileye güneş paneli dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!