MDOB, Huzurevi Sakinlerine Konser Verecek

Güncelleme Tarihi:

MDOB, Huzurevi Sakinlerine Konser Verecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 17:27

MDOB MÜDÜRÜ VE SANAT YÖNETMENİ ASLI UTKU ENGİN, İLKİNİ MERSİN SEVGİ EVLERİN'NDE DÜZENLEDİKLERİ YAZ KONSERLERİ'NİN İKİNCİSİNİ ERDEMLİ HUZUREVİ'NDE GERÇEKLEŞTİRECEKLERİNİ BELİRTEREK, HUZUREVİ SAKİNLERİNİ KLASİK MÜZİK VE ÇOK SESLİ MÜZİĞİN SEVİLEN ESERLERİYLE BULUŞTURACAKLARINI BİLDİRDİ.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Erdemli Huzurevi sakinlerini klasik müzik ve çok sesli müziğin sevilen eserleriyle buluşturacak.
MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Aslı Utku Engin, yazılı bir açıklama yaparak, Erdemli Huzurevi’nde yaz konseri vereceklerini bildirdi. MDOB’un, ilkini Mersin Sevgi Evleri’nde kimsesiz çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Konserleri’nin ikincisini, 31 Temmuz 2015 Cuma günü Erdemli Huzurevi’nde düzenleyeceğini belirten Engin, “Yaşlılarımız için hazırlanan özel bir repertuvarın seslendirileceği konserde, MDOB Oda Orkestrası, Korosu ve solist sanatçıları yer alacak. Kurum olarak Erdemli Huzurevi’nde bir konser veriyor olmanın ayrı bir mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz. Bizim için bu etkinliğin anlamı bir konser düzenlemekten daha öteye, büyüklerimizin unutulmadığını göstermek, onların gündelik yaşamlarına renk katmaktır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!