Lionslardan eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Lionslardan eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 11:59

Lionslardan eğitime destek

Haberin Devamı

MERSİN'de Pirireis Lions Kulübü merkez Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi’ndeki İsmail Kurtuluş İlkokulu ana sınıflarının tefrişatını yaptı.
İsmail Kurtuluş İlkokulu’ndaki törende, bir araya gelen kulüp üyeleri çocuklara oyuncak dağıttı. Projeye destek veren Sabahattin Kurtuluş, Abdulgani Özbay, Alaattin Kurtuluş, Mustafa Kurtuluş, Süleyman Tursun ve Cengiz Çatak adlı hayırseverlere teşekkür belgesi verildi.
Pirireis Lions Kulübü Dönem Başkanı Menekşe Ersoy Çatak, "Eğitime katkı projemiz kapsamında İsmail Kurtuluş İlkokulu’nun ana sınıflarının tefrişatını tamamladık. Onlara dokunmak bizi çok mutlu etti. Bu mutluluğumuzu 24 Kasım Öğretmeler Günü'nde Genel Yönetmenimizin de katılımıyla kulübümüz ve bağışçılarımız sayesinde gerçekleştirdik" dedi.
İsmail Kurtuluş İlkokulu Müdür Vekili Yıldıray Yiğit ise "Bu katkı bizim için çok büyük bir değerdir. Anasınıflarımız eğitim öğretim için mükemmel bir hale geldi. Anasınıflarımızda materyal olarak büyük eksiklerimiz vardı. Tüm kulüp üyelerine ve katkı verenlere tüm öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İsmail Kurtuluş İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Durdu da özellikle çocukların çok mutlu olduklarını vurgulayarak kulüp üyeleri ve bağışçılara teşekkür etti.

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!