Kitap Fuarı’na ilgi devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kitap Fuarı’na ilgi devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 14:21

Kitap Fuarı’na ilgi devam ediyor

Haberin Devamı

 

 

MERSİN'de bu yıl 2'ncisi açılan Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.
Birçok yazar ve okuru bir araya getiren 2'nci CNR Kitap Fuarı'nda açılan Mersin Büyükşehir Belediyesi standı da fuar boyunca yoğun ilgi gördü.
4 Aralık'ta sona erecek olan fuarda Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları tarafından basılan 5 bin adet kitap, standı ziyaret eden kitapseverlere hediye edildi. Kitaplar kısa sürede tükenirken, standı yaklaşık 6 bin kişi ziyaret etti. Standı ziyaret eden vatandaşlara Semihi Vural'ın 'Atatürk Mersin'de' ve 'Anadolu'nun Kapısı Tarsus Gülek Boğazı', Orhan Şaik Gökyay'ın 'Bu Vatan Kimin', Emin Yalçın'ın 'Türkmen Oymaklarında Bir Yörük Beyi' ve Osmanlı'dan Milli Mücadeleye Toroslarda Yörükler', Turan Ali Çağlar'ın 'Aşık Mahrumi' ile 'Mersin ve Tarsus Halk Kültürü', Ertan Aykın'ın 'Çizgilerle Kilikya Kaleleri', Kudret Ünal'ın 'Müfide İlhan', Kemal İstek'in 'Cihan Pehlivanı Mersinli Ahmet' kitapları hediye edildi.
Standa uğrayan öğretmen ve öğrenciler kitapların ücretsiz verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, stantta dağıtılan çocuk tiyatrosu broşürleri ve kitap ayraçları çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Öte yandan stantta 11 Aralık 2016'da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2'nci Uluslararası Mersin Maratonu kayıtları da yapıldı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!