Emniyet Müdürü, muharip gazileri bir araya getirdi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü, muharip gazileri bir araya getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 14:47

Emniyet Müdürü, muharip gazileri bir araya getirdi

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Erdemli ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü sosyal faaliyet kapsamında muharip gazileri bir araya getirerek istek ve taleplerini dinledi.
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü ev sahipliğindeki etkinlik, Polis Lokali'nde gerçekleşti. Kaymakam Avni Kula, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca’ın da hazır bulunduğu etkinlikte konuşan İlçe Emniyet Müdürü Şahingözlü, "Şehit ve gazilerimize minnet borcumuz var. Bu yıl ilkini gerçekleştirdik. İnşallah bu buluşmaları geleneksel hale getireceğiz. Emniyet teşkilatımız siz gazilerimizin emrinde, lokalimizde hizmetinizdedir. Size gelen misafirlerinizi de alıp lokalimize gelip dinlenebilir, konuk edebilirsiniz. Sizlere şükran borcumuz var" dedi.
Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Hamdi Taşyonar da, Kaymakam Avni Kula başta olmak üzere Emniyet Müdürü Şahingözlü ile Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Derin'in gazilere verdiği değerden dolayı teşekkür ederek, "Gazilerin bir araya getirilmesinin anlamının büyüktür. Taşyonar, "Hep böyle birlikte olursak bizi kimse yıkamaz ve yenemez. Sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kaymakam Kula da, gazilerin kendileri için değerli olduğunu kaydederek şunları söyledi:
"Gazilerimize minnet ve şükran borcumuz var. Canlarını bu vatanın huzuru ve güvenliği için ortaya koyarak gazilik unvanına sahip olan sizler olmasaydınız bugün bizler huzur içinde buralarda olamazdık. Sizlere teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!