Engel tanımayan sporcular, Vali Çakacak'ın eşiyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Engel tanımayan sporcular, Vali Çakacakın eşiyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:19

Engel tanımayan sporcular, Vali Çakacak'ın eşiyle buluştu

Haberin Devamı

MERSİN'de Engelliler Haftası nedeniyle, engellerine rağmen sporun her alanında başarılarıyla dikkat çeken genç sporcular Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak'ı ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Faruk Bilgin de eşlik ettiği Vali Konağı'nda gerçekleşen ziyarette engelli sporcular, başarılarını anlattı. Gençlerin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Kevser Çakacak, "Sizlere imkan sunulduğunda engelleri aşarak neler başardığınızı hep birlikte görüyoruz. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 
Ziyarete katılan engelli gençler Çakacak'a katıldıkları sosyal etkinlikler ve elde ettikleri başarılardan söz etti. Engelli sporcular Aslı Demirci ve Yudum Yavuzer gülle atma bölge birincisi olduklarını ifade ederken, Asiye Çelikkıran masa tenisi bölge dördüncüsü olduğunu, Mehmet Çam, futsal sporunda ilimizi başarıyla temsil ettiğini, Hüseyin Odun ise disk atma Türkiye şampiyonu ve 400 metre atletizm bölge şampiyonu olduğunu söyledi. Aynı zamanda folklor, izcilik, müzik, resim, bilgisayar kullanımı ve daha birçok alanda açılan kurslara katıldıklarını ifade eden gençler bu kursları hiçbir engel tanımadan başarıyla tamamladıklarını sözlerine ekledi.
Samimi bir ortamda geçekleşen sohbetin ardından Kevser Çakacak, gençlere çeşitli hediyeler verdi.

İM (AŞ/AÖ) (13.05.2016, FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!