Dinçer'den, Emniyet Müdürü Şahne'ye geçmiş olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Dinçerden, Emniyet Müdürü Şahneye geçmiş olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 16:47

Dinçer'den, Emniyet Müdürü Şahne'ye geçmiş olsun ziyareti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, 17 Ekim'de polis memurlarını taşıyan servis aracına yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Birlik Başkanvekili Nesil Aydın, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Mehmet Torun ile Birlik Disiplin Kurulu üyesi Fatih Özcan'ın da eşlik ettiği Başkan Dinçer, emniyet güçlerine yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınadı.
Saldırıya ilişkin konuşan Dinçer, ''Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatını polislerimize yönelik hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hain saldırıda yaralanan kahraman vatan evladı emniyet mensuplarımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendini bu millete hizmete adamış evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Beklentimiz bu hain saldırılı gerçekleştirenlerin adalete teslim edilerek hak ettikleri cezaya çarptırılmasıdır'' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Şahne ise, ''Birliğimize, dirliğimize yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştirenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Yüce milletimize  ve emniyet güçlerimize yönelik hain saldırıyı gerçekleştirenlere gereken cevap mutlaka verilecektir'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!