Defilenin geliri üniversiteli kızlara

Güncelleme Tarihi:

Defilenin geliri üniversiteli kızlara
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 10:26

Defilenin geliri üniversiteli kızlara

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ TARSUS(Mersin), (DHA)- MERSİN'in Tarsus İlçesi'ndeki Şelale Soroptimist Kulübü'nün gerçekleştirdiği defileden elde edilen gelir, üniversite öğrenimi gören başarılı ve ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs oldu.
Şelale Soroptimist Kulübü'nün 'Nostalji Kıyafet Defilesi, Yıldırımlar Otantik Restoran'da gerçekleştirildi. Defilede, 70 parçadan oluşan gelinlik, abiye kıyafet ve sabahlık konuklara kulüp üyeleri ve Soroptimist dostu kadınların mankenlik yaptığı organizasyon ile sergilendi.
Tarsuslu kadınların giydiği en fazla 90 en az 40 yıllık kıyafetlerin tanıtıldığı defilede konuşan Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dirik, "Kadınlara ve kız çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek, ekonomik güce ve sürdürülebilir iş olanakları sağlamak, güvenli ve sağlıklı yaşam alanları yaratmak ve eğitim alanında destek vermek için çaba gösteriyoruz" dedi. Dirik, defileden elde edilen gelirin, üniversite öğrenimi gören başarılı ve ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak verileceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!