Başkan Kocamaz: Zabıta, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kocamaz: Zabıta, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 11:54

Başkan Kocamaz: Zabıta, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, zabıta teşkilatının, belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.
Belediye Başkanı Kocamaz, Zabıta Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kocamaz, mesajında, zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğunu belirterek, "Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Büyükşehir Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir" dedi.
Başkan Kocamaz, Zabıta Daire Başkanlığının personeli ile vatandaşın karşısında değil, yanında ve hizmetinde olduğunu ifade ederek, "Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan Büyükşehir Belediye Zabıtası, vatandaşın; sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması için çalışmaktadır. Zabıta Haftası vesile ile bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!