Akdeniz Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2024 15:22

Akdeniz Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Akdeniz Belediyesi, Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Akdeniz Belediye Başkanlığını kazanan Hoşyar Sarıyıldız ile yeni seçilen belediye meclis üyeleri, ilk meclis toplantısında bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda bir önceki tutanak birleşim özeti oybirliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesi öncesi söz alan Akdeniz Belediyesi Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, önemli bir süreç ve tarihi bir dönemeçten geçildiğini ifade ederek, “Hepimizi bekleyen 5 yıllık bir hizmet, çalışma ve proje dönemi var. Birlikte çalışmalar yürüteceğiz. Genel siyaset bir tarafa, hepimiz Akdeniz Belediyesi’nin meclis üyeleri olarak, Akdeniz’e yararlı olabilecek çalışmaları, hizmetleri el birliği ile yapmamız gerekiyor. Bu anlamıyla elbette farklı görüşlerimiz olabilir ama nihayetinde hepimizin ortak amacı Akdeniz’in hak ettiği hizmet ve projelere kavuşmasıdır” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Hoşyar Sarıyıldız, sözlerinin sonunda Mersinlilerin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Akdeniz Belediyesi’nin yeni dönem meclis toplantısı, meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri, ihtisas komisyonları, imar, çevre, plan-bütçe, gençlik-spor-sağlık, eğitim ve kültür, kadın-erkek eşitliği, gıda tarım ve hayvancılık, hukuk ve toplumsal adalet, çocuk ve engelli hakları, ekonomik ve kalkınma, turizm ve denizcilik, Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmetleri Birliği (METAB) ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği üyelerinin seçimi ile devam etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!