AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, meslek odası başkanlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun, meslek odası başkanlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2015 12:33

Haberin Devamı

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus’ta faaliyet gösteren meslek odalarının başkanlarıyla bir araya geldi.

Uzun, her zaman Tarsus'un kalkınmasına, halkın refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlamanın yoğun çabası içinde olduklarını belirtti.

İstişare ve sosyal diyaloğun, demokratik ülkelerde ekonomik ve sosyal alanda toplumsal uzlaşma sürecinin temel mekanizması olduğunu vurgulayan Uzun, şöyle devam etti:

"Bu bağlamda 'Birlikte neler yapabiliriz? Tarsus’u ve bölgemizi nasıl büyütebiliriz? Üretimi, istihdamı nasıl artırabiliriz? Esnaflarımızın gelişmesi için ne gibi çalışmalar yapabiliriz?' diye düşünmeliyiz. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında, Tarsus’ta doğmuş, burada büyümüş ve yaşayan bir milletvekili olarak meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla, esnafımızın temsilcileri olarak sizlerle her zaman iş birliği yaparız. Çünkü Tarsus bizim geleceğimiz, gelecek kuşaklara gururla övünebilecekleri bir kent bırakmak hepimizin görevidir."

Haberin Devamı

Tarsus’un ekonomik ve sosyal yönden kalkınması ve gelişmesi için belirli günlerde daha geniş temsilcilerle bir araya gelerek görüş alışverişlerine devam edeceğini belirten Uzun, her zaman birlik beraberlik içinde olacaklarına dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!