AK Parti’li Vekillerden İlçelere Teşekkür Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Vekillerden İlçelere Teşekkür Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 13:53

MERSİN'DE AK PARTİ'Lİ VEKİLLER, İLÇELERİ ZİYARET EDEREK 1 KASIM SEÇİMLERİNDEKİ DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve milletvekilleri, ilçeleri ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.
Beraberinde Mersin milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile birlikte önce merkez ardından da diğer ilçeleri ziyaret eden İl Başkanı İsmail Taşpınar, aldıkları başarılı sonuçtan dolayı Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar tüm Mersinlilere teşekkür etti. 1 Kasım’da Mersin halkının büyük destek sağladığını ve AK Parti’nin Türkiye genelindeki zaferinde kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Taşpınar, "Mersin üzerine düşeni yaptı. Artık bizim haklı bir mazeretimiz kalmadı. Bundan sonraki süreçte dört elle hizmete sarılacağız. Mahcup olmamak için elimizden geleni yapacağız. Mersin merkez ve tüm ilçelerimize hizmetin en iyisini getirebilmek için çalışacağız. Tüm Mersinlilere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
“MERSİN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞMALI”
İl ve ilçe teşkilatlarının, kadın ve gençlik kollarıyla beraber, mahalle başkanlıklarının da destekleriyle her haneye girerek ve her vatandaşın gönlünü almaya çalışarak seçim çalışmalarında büyük bir azim örneği sergilediğini ifade eden Taşpınar, “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başımızı dik alnımızı ak kıldılar. Sıra yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etmek için çalışmaya şimdiden başlama zamanıdır. Mersin’e gerçek manada büyük şehir belediyesini kazandırarak ’Ak belediyecilik’ hizmetlerini getirmemiz gerekir. Çünkü bu süreçte yerel bazda Mersin çok şey kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, partilerine sahip çıkmaları ve yerel seçimlerde de tercihlerini daha gür bir sesle AK Parti’den yana kullanmalarıdır” diye konuştu.
1 Kasım seçimleri ülkenin belirsizlikten kurtulması açısından çok önemli olduğunun altını çizen AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, “Ülkemizi içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan odakların seçim çalışmaları AK Parti’nin tek başına iktidara çıkmamasına yönelik çalışmalardı. Çünkü AK Parti’yi çekemeyenler ve bunun yanında Türkiye’nin hızla dünyanın en sayılı ülkesi haline gelmesi, şer odaklarının hesabına gelmiyordu. Ama halkımız Mersin’de de olduğu gibi bu odaklara karşı dik durarak oyunu AK Parti’den yana kullandılar. AK Parti 1 Kasım seçimlerindeki başarısıyla bir hizmet kapısını daha aralamıştır. AK Parti seçim beyannamesinde vaat ettiği her konuyu gerçekleştirecektir. Halkımız buna inanıyor ve AK Parti’ye güveniyor” ifadelerini kullandı.
1 Kasım seçiminin sadece Türkiye için değil bütün dünya için önem ifade eden bir seçim olduğunu vurgulayan Ali Cumhur Taşkın ise, “Seçimden önce büyük endişeleri olan bütün İslam ülkeleri AK Parti için dua etti. AK Parti bütün Ortadoğu ve İslam ülkeleri için de büyük bir umuttur. Halkımız, oynanmak istenen sinsi oyunları sezdi ve bu oyunları oynayanlara fırsat vermedi. Halkımız, ’birlik, beraberlik, kardeşlik hukuku ve istikrar’ dedi. Bizlere verilen tam yetki ile ülkeyi daha da ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Seçimlerde asıl kazananın millet olduğunu vurgulayan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, şöyle devam etti; "Mersin’de ciddi bir başarıya imza attık. Hep birlikte Mersin merkez ile tüm ilçelerinde ciddi bir yükseliş oranı yakaladık. Önceki seçimlere göre hem birinciliği kazandık hem de milletvekili sayımızı arttırdık. Uzun yıllardır bu bizim hedeflediğimiz bir başarıydı. Bu seçimlerde bunu başardık. Elbette Türkiye’deki genel hava çok önemliydi. 7 Haziran seçimlerinden sonra moralleri bozsaydık, hizmetleri aksatsaydık ve ya bu sonucun sıkıntısını yaşamış olsaydık, belki bu başarı gelmeyebilirdi. Ama biz milletimizden hiçbir zaman umudu kesmeyip çalışmaya devam ettik ve Allah’a şükürler olsun milletimizin desteğiyle yine tek başımıza iş başına geldik."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!