Afrin gazisini ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Afrin gazisini ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 10:59

Afrin gazisini ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, '19 Eylül Gaziler Günü' nedeni ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda, terör örgütü mensuplarının, Raco Üs Bölgesi’ne yaptığı saldırı sonucu yaralanıp gazi olan Uzman Çavuş Levent Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.
Ailenin, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan evine gerçekleşen ziyarete, Akdeniz İlçe Jandarma Komutan Vekili ile Akdeniz İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yetkililer de katıldı. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Levent Yılmaz, kapıda asker tekmili vererek Başkan Muhittin Pamuk’u karşıladı. Ardından Yılmaz Ailesi’nin yaşadığı daireye geçen Başkan Pamuk ve beraberindekiler, burada gazinin annesi Lütfiye ve babası Ramazan Levent ile yakınları karşıladı.
Gazisi Uzman Çavuş Yılmaz ve anne-babasıyla sohbet eden Başkan Pamuk, "Milletimizin, annenin ve babanın duası her zaman sizlerin yanındaydı. Sizlere minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler bugün huzur içerisinde yaşıyorsak sizlerin fedakârlığı, annenin babanın fedakârlığı sayesindedir" dedi.
Yaralandığı çatışma anını anlatan Gazi Yılmaz da ziyareti nedeni ile Başkan Pamuk’a teşekkür etti.
Gazi Yılmaz, yaralandığı 4 Şubat 2018 tarihindeki havan topu saldırısı sonrası, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) 2 ay boyunca tedavi gördü. Tedavisi halen devam eden Yılmaz’ın önümüzdeki aylarda 3 ameliyat daha olacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!