29'uncu Türkmen Şöleni coşkuyla kutlandı

Güncelleme Tarihi:

29uncu Türkmen Şöleni coşkuyla kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 18:49

29'uncu Türkmen Şöleni coşkuyla kutlandı

Haberin Devamı

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ, (MERSİN), (DHA) - MERSİN'in Erdemli ilçesinde, bu yıl 29'uncusu düzenlenen geleneksel Türkmen Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.
Erdemli Belediyesi tarafından Talat Göktepe Çamlığı'nda yapılan şölene Kaymakamı Avni Kula, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şölende konuşan Erdemli Kaymakamı Avni Kula, "Türkmen Şöleni yöremizin insanlarını, Yörükleri buluşturan çok güzel bir etkinlik. İnşallah bu yıl şöleni yüzyıllar boyu devam eder. Şöleni düzenleyen Erdemli Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına çok teşekkür eder, şölene katılan bütün herkese sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise, "Şölenimize katılan siz değerli halkımıza çok teşekkür ederiz. Halkımızı kaynaştıran, birlik ve kardeşliğin pekiştiği Türkmen şölenimiz yıllardır burada siz değerli halkımızın katılımı ile yapılmaktadır. İnşallah bundan sonra da aynı coşku ve sevgiyle yapılmaya devam edecek" diye konuştu.
Şölende Akdeniz Mehteran takımı  konser verdi. Ayrıca Seymen Topluluğu güzel oyunları ile şölene katılanların beğenisini topladı. Şölende misafirlere ayran ve sıkma ikram edildi. Şölenin sonunda ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer ve Atilla Yılmaz sahne alarak şölene katılanlara konser verdi. Binlerce hayranının karşısına çıkan ünlü sanatçılar, vatandaşları coşturdu. Sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren Göçer, izleyenlerin sempatisini kazandı. Sanatçılar, konser sonunda alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!