Nusaybin Belediyesi'nden meme kenseri semineri

Güncelleme Tarihi:

Nusaybin Belediyesinden meme kenseri semineri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 11:38

Nusaybin Belediyesi'nden meme kenseri semineri

Haberin Devamı

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), (DHA)-

MARDİN’in Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışma yürüten Gülşilav Kadın Danışma Merkezi tarafından 12 Kasım Cumartesi günü, meme kanseri bilgilendirme semineri düzenlenecek.

Nusaybin’de düzenlenecek seminer hazırlığı kapsamında aralarında Özel Kalem Müdürü Merve Erciyas’in da bulunduğu çok sayıda kadın, Demokrasi Parkı’nda seminere davet amaçlı stant açtı. Kadınlar açtıkları stantta, meme kanseriyle ilgili broşürleri dağıttı. Parkta ve çarşı merkezindeki halka broşür dağıtan kadınlar, vatandaşları seminere davet etti. Kamu, kurum ve kuruluşlarının panolarına, belediye ile Mitanni Kültür Merkezi binasına mitinge davet afişleri asıldı. Nusaybin Devlet Hastanesi işbirliği ile Organ Bağışı Haftası vesilesiyle kadınlara organ bağışının önemini anlatan broşürleri dağıtan görevliler, herkesi organ bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdı Organ bağışında bulunmak isteyenlerin Devlet Hastanesi’nde organ bağışı birimine başvuruda bulunması istendi.

Kadın Danışma Merkezi'nde 12 Kasım Cumartesi günü 14.00 ile 15-30 saatleri arasında düzenlenecek seminere Nusaybin Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Savaş Baba, Eğitim Hemşiresi Kezban Demir, Enfeksiyon Hemşiresi Yıldız Özdemir, konuşmasıcı olarak katılıyor.

FOTOĞRAFLI







 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!