Miroğlu’nun Eşi Anılarını Tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Miroğlu’nun Eşi Anılarını Tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2015 11:02

MİSAFİRLERİ İLE BİR SÜRE SOHBET EDEN OKUL İDARECİLERİ CANAN MİROĞLU'NA 1984 YILINDA ÖNLÜKLÜ OLARAK ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI HEDİYE EDEREK SÜRPRİZ YAPTI.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu’nun eşi Canan Miroğlu ilk tahsilini yaptığı Gelinkaya İlkokulu’nu ziyaret ederek anılarını tazeledi.
Ak Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu’nun eşi Canan Miroğlu eğitim hayatına adım attığı Gelinkaya İlkokulu’nu ziyaret etti. Canan Miroğlu, okul müdürü Murat Bilgin ve müdür yardımcısı Bilal Şahin tarafından kapıda karşılandı. Misafirleri ile bir süre sohbet eden okul idarecileri Canan Miroğlu’na 1984 yılında önlüklü olarak çekilmiş fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptı. Okul idaresi tarafından yapılan sürpriz karşısında etkilenen Miroğlu eğitim gördüğü sınıfa girip, sırasına oturdu. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Canan Miroğlu, karşılaştığı yoğun ilginin kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Miroğlu anılarını tazelediği okulda yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!