Midyat'ta şehit ailelerine bayram ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Midyatta şehit ailelerine bayram ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 13:24

Midyat'ta şehit ailelerine bayram ziyareti

Haberin Devamı

Mehmet HALİS İŞ/MİDYAT (Mardin), (DHA)- AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Mardin Valisi Mustafa Yaman, eşleriyle birlikte, Mardin'in Midyat İlçesi'nde şehit ailelerine bayram ziyaretlerinde bulundu.
Mardin Valisi Mustafa Yaman, eşi Gülseren Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, eşi Canan Miroğlu, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, eşi Ayşegül Bingöl, Midyat Garnizon Komutanı Albay Vahit Şentosun, AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan ve beraberindekiler, şehit ailelerini evlerinde ziyaret edip, bayramlaştı.
Vali ve beraberindekiler, ilk olarak geçen Şubat ayında Diyarbakır-Lice karayolunda PKK'lı teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan jandarma er Fatih Yeniay'ın Gelinkaya Mahallesi'nde yaşayan ağabeyleri Bahattin ve Halit Yeniay ile amcası Halim Yeniay'ı evlerinde ziyaret etti.
Heyet daha sonra 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit düşen özel harekat polisi Velit Bekdaş'ın Yunus Emre Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Buradaki ziyaretin ardından Vali Yaman ve beraberindeki heyet, Dargeçit ilçesinde 2 Eylül'de, teröristlerin kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan geçici köy korucusu Yılmaz Alpsoy'un Sanayi Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Ziyaretlerde şehit aileleriyle sohbet eden Vali Yaman ve Milletvekili Miroğlu, şehit yakınlarına başsağlığı dileklerini yineleyerek, "Sizler bizlere emanetisiniz, her zaman yanınızdayız" dedi.
Vali ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulunarak, buradaki personelle bayramlaştı. 

 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!