Valiler Turgutlu’da Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Valiler Turgutlu’da Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2015 19:54

Zafer Kalkınma Ajansı 2015 yılının 8’inci yönetim kurulu toplantısını Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaptı.
Turgutlu Kaya Magnesia Otel’de yapılan Temmuz ayı toplantısına ev sahipliğini Manisa Valiliği yaparken, toplantıya Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Seddar Yavuz, Kütahya Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerif Yılmaz, Manisa Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Bektaş, Ajans yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve protokol üyeleri heyete ev sahipliği yaptı.
Toplantıda 2015 yılı birim ara faaliyet raporları ile ajans ara faaliyet raporu, program ilerleme raporları, projelerle ilgili talepler, iki toplantı arası ajans faaliyetleri ve 2015 yılı Temmuz ayı gelir-gider cetveli maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı. Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Seddar Yavuz, "Toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim, değerli katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
İZMİR VALİSİ’NDEN SÜRPRİZ ZİYARET
Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı sonrası ise valilerden oluşan heyeti İzmir Valisi Mustafa Toprak ziyaret etti. Mustafa Toprak, valiler ve ajansın yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek akşam yemeğine katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!