Ülkücü Lider Er’den Milletvekili Özdağ’a Övgü:

Güncelleme Tarihi:

Ülkücü Lider Er’den Milletvekili Özdağ’a Övgü:
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 09:41

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ DOÇ. DR. SELÇUK ÖZDAĞ (SOLDAKİ), TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNÜN TEMSİLCİLERİNDEN 1960 DÖNEMİ MİLLİ BİRLİK KOMİTESİ VE ONDÖRTLER GRUBU ÜYESİ, MHP’NİN 1980 DÖNEMİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNİN KURUCU KURULU ÜYESİ ÜLKÜCÜ LİDER AHMET ER’İ (SAĞDAKİ) AKHİSAR’IN SÜNNETÇİLER KÖYÜNDE ZİYARET ETTİ.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türk-İslam ülküsünün temsilcilerinden 1960 Dönemi Milli Birlik Komitesi ve Ondörtler Grubu Üyesi, MHP’nin 1980 dönemi Genel Başkan Yardımcısı ve Büyük Birlik Partisinin Kurucu Kurulu Üyesi Ülkücü lider Ahmet Er’i Akhisar’ın Sünnetçiler köyünde ziyaret etti.
Ahmet Er’in evinde gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ziyaretin Miraç Kandiline denk gelmesinden dolayı Er’in ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutlayarak, “Miraç Gecesi, insanların gönüllerinin ve ruhlarının aydınlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık duygularının ön plana çıktığı kandil gecelerinden biridir" dedi.
“Miraç, İslam Peygamberinin ilahi huzura yaptığı hikmet dolu yolculuğu, bu yolculuktan getirdiği haberleri ve müjdeleri; imkansız gibi görülenin mümkün olabileceğini, peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku ve beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa erişmenin simgesidir" diyen AK Parti Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, "Peygamber Efendimiz, Miraç hakkında ‘Ben Miraç’tan daha güzel bir şey görmüş değilim.’ buyuruyor. Yıl içindeki beş kıymetli geceden biri olan Leyle-i Miraç’ı bir milat kabul ederek hayatımızı taçlandırmalıyız. Bu denli öneme haiz olan Miraç, İslam Peygamberinin ilahi huzura yaptığı hikmet dolu yolculuğu, bu yolculuktan getirdiği haberleri ve müjdeleri; imkansız gibi görülenin mümkün olabileceğini, peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku ve beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa erişmenin simgesidir" şeklinde konuştu.
EN DOĞRU YOL ALLAH YOLUDUR
En doğru yolun Allah yolu olduğunu kaydeden Özdağ, “Allah’a katına yükselmenin yolu nefsimizden, kindar duygulardan, öfkeden, kibirden ve gururdan vazgeçerek Allah’ın yoluna girmektir. Peygamber Efendimizin Miraç’tan, Allah’ın katına yükselişten sonra yeryüzüne, normal hayatına ve insanların arasına dönerek bizi ebedi kurtuluşa erdirmek için çalışmaya devam etmesi son derece manidardır. Bu mübarek gecede yapılacak dualar, ülkemizde ve dünyada toplumsal barışın sağlanması, manevi ve milli değerlerimizin korunması, İslam aleminin ve bütün insanlığın selameti için olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili Manisalı hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine ülke olarak son günlerde yaşadığımız olumsuzlukların yerini sağduyunun; barış ve huzurun alması için Yüce Yaradan’a dua ve niyaz ediyorum." dedi.
ER: "ÖZDAĞ NADİDE BİR ŞAHSİYETTİR"
Özdağ’ın hayatında önemli bir yer edinen ve bu yeri muhafaza etmeyi başaran nadir insanlardan biri olduğunu kaydeden Ahmet Er, “Bugünkü ziyaret manevi olarak benim açımdan çok önemli. İnsanlar bazı makamlara, paraya ve diğer ulaşmak istediği maddi anlamdaki yerlere ulaştığında ya değişir ya da adam gibi adam olduğunu o an gösterir. Selçuk Özdağ duruşuyla, mütevaziliği, çalışkanlığı ve maneviyatıyla adam gibi adam olmayı ve orada kalmayı başarmış nadide bir şahsiyettir. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!