Tanrıverdi, Selendi’yi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Tanrıverdi, Selendi’yi Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 21:50

AK Parti MKYK üyesi, 22, 23 ve 24. dönem Manisa milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Selendi ilçesini ziyaret etti.
Parti binasında AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partilinin karşıladığı Hüseyin Tanrıverdi, partililer ile tek tek tokalaştı. İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Selendi ilçemize hizmetlerin devamı için yeni dönemde kendisini tekrar milletvekili olarak görmek istiyoruz" dedi.
Hüseyin Tanrıverdi ise, "Yeni hizmette genel merkezimiz milletvekilliği için takdir ederse ben yine varım. Partimiz bize görev verirse sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Milletvekili olmadığım dönemde de hizmet ettim. Tabi ki hizmet yapmak için sadece milletvekili olmak önemli değil. Hizmet yapmak isteyenin unvanlı ya da unvansız olmasına gerek yok. Hizmet için koşmak isteyen herkes hizmet için elinden geleni yapar" diye konuştu.
"İnşallah 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimde halkımızın teveccühü ile tekrar ülkemizin istikrarı için AK Parti tek başına iktidar olacak" diyen Tanrıverdi, "Gördünüz 2 aylık süreçte sıkıntılar oldu. Bu sıkıntıların çözümü AK Parti olacak" dedi.
Konuşmanın ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Tanrıverdi, inşaatı devam eden Halk Bankası binasını gezdi. Tanrıverdi, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi’ni de ziyaret ederek, Başkan Adem Tosun ile görüştü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!