Şehit Uzman Çavuş Serdar Denizer'in ismi sokağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Çavuş Serdar Denizerin ismi sokağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 19:33

Şehit Uzman Çavuş Serdar Denizer'in ismi sokağa verildi

Haberin Devamı

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde geçen 23 Aralık'ta PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Serdar Denizer'in adı memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesindeki iki mahalleyi birbirine bağlayan bir sokağa verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş ve MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, sokağa ismi verilen Uzman Çavuş Serdar Denizer'in annesi Ayşe Dudu Altun Denizer ve babası Tahsin Denizer ile evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Denizer Çifti, çocuklarının isminin Cumhuriyet ve Efendi Mahalleleri'ni birbirine bağlayan sokağa verilmesi nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı. Denizer Çifti, daha sonra Memiş ve Ensivri ile şehit olan oğullarının isminin verildiği sokağa gidip, buradaki bir duvara üzerinde "Şht. Serdar Denizer Sk." yazılı plaketi çaktı.
Geçen 23 Aralık'ta, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde, hendek kazan ve barikat kuran PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer, ağır yaralandı. Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Uzman Çavuş Denizer, doktorların müdahalelerine rağmen şehit oldu.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!