Şampiyon Sporcudan Başkan Çerçi’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Sporcudan Başkan Çerçi’ye Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 13:52

YILDIZLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI’NDA 63 KG’DE ŞAMPİYON OLAN YUNUSEMRE BELEDİYESPOR SPORCUSU GÜLPERAY ÖZDEMİR, YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 kilogramda şampiyon olan Yunusemre Belediyespor sporcusu Gülperay Özdemir, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti.
Ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulmuttalip Yıldırım, Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Karakaş, Yunusemre Belediyespor Müdürü Ethem Salih Aytaş ve Yunusemre Belediyespor Judo Hocası Orhan Akdemir, şampiyon sporcu Gülperay Özdemir’in ailesi yer aldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sporu bütün çocuklara yaygınlaştırmaları gerektiğini vurgulayarak, “Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcumuz Gülperay Özdemir’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Yunusemre Belediyespor’un bin 200 tane sporcusu var. Hedefimiz bunu 10 binlere çıkartmaktır. Günümüzün gözde sporu futbol, ama bizim futbol dışında 10 tane branşımız var. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullardaki hocalarımız ile koordineli çalışıyoruz. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanımız Arif Alkan çok çalışkan bir şekilde var gücüyle çalışıyor, biz de takımımızı her zaman destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan ise ferdi branşlar da Türkiye şampiyonluğunu ilk judoda aldıklarını belirterek, “Daha öncede Wushu’da üçüncü olmuştuk. Güreşte beşinci olarak dereceler almıştık. Yunusemre Belediyespor sporcusu Gülperay Özdemir, bize Türkiye şampiyonluğunu getiren ilk kişi oldu. Allah kendisinden razı olsun. Kendisi inşallah 5-6 yıl sonra olimpiyatlarda başarılı olacaktır. Yunusemre Belediyespor olarak tüm branşlar da başarılı bir şekilde mücadele ediyoruz. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve Yunusemre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü’ne teşekkür ederim.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyespor sporcusu Gülperay Özdemir ve antrenörüne altın takarak, madalya ve başarı belgesi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!