Öğrenciler kışlık mont ve bot hediye ettiler

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler kışlık mont ve bot hediye ettiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 11:44

Öğrenciler kışlık mont ve bot hediye ettiler

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde kurulan Jeopark Belediyeler Birliği'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Körez İlkokulu ve Sandal İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere kışlık mont ve bot hediye edildi.

Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Kula Jeoparkı'nı korumak ve tanıtmak amacıyla kurulan ve merkezi Kula olan Jeopark Belediyeler Birliği, Kula Volkanik Jeoparkı sahası içerisinde yaşayan yerel halkın turizmle kalkınmasını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Jeopark Belediyeler Birliği, aynı zamanda Kula Jeoparkı'nı öğrencilere tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla kırsal kesimde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak yürekleri ısıtan bir sosyal sorumluluk örneği gösterdi. Kula Jeoparkı içerisinde yer alan kırsal Körez ve Sandal Mahalleleri'ndeki ilkokul öğrencilerine kışlık mont ve bot hediye edildi. Minikler, hediyelerini MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk ve Kula Belediye Meclis Üyesi Nafiz Aydın'ın elinden aldı. Belediye Başkan Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Açıkdil öğrencilerle tek tek ilgilenerek, miniklere Kula Jeoparkı hakkında bilgiler verdi. Hediyeler karşısında sevinçlerini gizleyemeyen minikler, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a ve Jeopark Belediyeler Birliği yetkililerine teşekkür etti.

"KULA JEOPARKI EĞİTİMLE DEĞER BULACAK"

Manisa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtma misyonuyla çalışan Jeopark Belediyeler Birliği'nin yürüttüğü faaliyetler dışında insana ve doğaya karşı sorumluluk duyduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, "Kula Jeoparkı'nın her alanda yöre insanına olumlu etki ettiğini düşünüyorum. Jeopark Belediyeler Birliğimiz, Kula Jeoparkı'na ve bu sahada yaşayan vatandaşlarımıza fayda sağlamak için var" dedi.

"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ"

Kula Jeoparkı'nın yerel kalkınmayı sağlayacak önemli bir unsur olduğunu ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, "Körez ve Sandal Mahalleleri'ndeki ilkokul öğrencilerine hediyelerini verdik. Jeopark Belediyeler Birliğimiz bünyesinde, inşallah, öğrencilere, gençlere, esnafımıza ve her kesime yönelik daha güzel projeleri hayata geçireceğiz. Çocuklarımızı, mutlu etmek bizileride mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Yavrularımızın en iyi şartlarda eğitim almaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!