MASKİ'den 100 bininci kartlı sayaç abonesine hediye

Güncelleme Tarihi:

MASKİden 100 bininci kartlı sayaç abonesine hediye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 14:06

MASKİ'den 100 bininci kartlı sayaç abonesine hediye

Haberin Devamı

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 100 bininci elektronik kartlı sayaç abonesi olan Gönüzoğlu çiftini, pasta keserek kutladı; çeyrek altın armağan etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Dairesi Başkanlığı, 100 bininci elektronik kartlı sayaç abonesi olan Havva ve Seyfullah Gönüzoğlu çiftini, kurum hizmet binasında pasta keserek kutladı. Kartlı sayaç uygulamasına geçerek 100 bininci sırayı alan Gönüzoğlu ailesine, MASKİ tarafından çeyrek altın hediye edildi. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kutlamaya, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve MASKİ çalışanları katıldı.
Kartlı sayaç uygulamasına geçtikleri için mutlu olduklarını belirten Seyfullah Gönüzoğlu, "Diğer illerle Manisa'daki su fiyatlarını karşılaştırınca aslında gayet uygun fiyatta satılıyor. Artık kartlı sayaç uygulamasına geçtiğimiz için de suyu yüzde 10 indirimli kullanacağız. Hem indirimli kullanım hem de kayıp su bedeli açısından bu uygulamanın aboneler için daha faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.
"HİZMET ODAKLI ÇALIŞAN BİR KURUMUZ"
MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, "Hizmet odaklı çalışan bir kurum olarak abonelerimizi memnun etmek için çalışıyoruz. Bu amaçla 100 bininci kartlı sayacımızın sahibi olan Gönüzoğlu ailesi ile irtibata geçerek kendilerini kutlamak ve ufak bir sürpriz yapmak istedik. Sağ olsunlar bizi kırmayıp geldiler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!