Manisaspor'da Perovic'e "hazır ol" emri

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda Perovice hazır ol emri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 13:16

Manisaspor'da Perovic'e "hazır ol" emri

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- PAZAR günü kendisi gibi 24 puanı bulunan düşme hattındaki Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan 1'inci Ligi takımı Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, sakatlığı geçen forvet oyuncusu Slavko Perovic'ten, "hazır" olmasını istedi.
En kritik maçlarından birine çıkacak olan siyah beyazlı takımında sarı kart cezalısı Bahattin'in yokluğunda Perovic'ten yararlanmayı planlayan tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda son derece istekli görünen Sırp santrfora ilk 11'de görev vereceğini söyledi.
Bu arada disiplinsiz davranışlarda bulundukları gerekçesiyse sezon sonuna kadar izin verilen Berk, Ozan ve Savaş'ın takımdan ayrılmalarından sonra Sait Karafırtınalar, kadroya altyapıdan Asım Hamzaçebi ve Ömer Buğdaycı'yı dahil etti. A takımla antrenmanlara başlayan 2 genç oyuncunun performansı, teknik heyeti mutlu etti.
Öte yandan Tarzanlar Taraftarlar Derneği üyeleri, siyah beyazlı takımın son antrenmanını izledi. Taraftarlar, çalışma bitiminde futbolculara baklava ikram edip Mersin İdmanyurdu maçında başarı dilediler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!