Liderlik atölyesi öğrencileri Kula'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Liderlik atölyesi öğrencileri Kulayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 10:44

Liderlik atölyesi öğrencileri Kula'yı gezdi

Haberin Devamı

KULA Belediyesi, Salihli Bilim Sanat Merkezi Liderlik Atölyesi öğrencilerine kültür gezisi kapsamında ilçenin tarihi ve ören yerlerini gezdirdi.

Salihli Bilim Sanat Eğitim Merkezi Liderlik Atölyesi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte, Manisa'nın Kula ilçesinin tarihi mekanları ve doğal güzelliklerini ziyaret etti. Küçük liderler, tarihte çeşitli uygarlıkların izlerini taşıyan, Türkiye'nin en genç volkanik sahasına sahip ve tarihi evleri ile ün kazanmış yerleşim alanlarından biri olan Kula'yı yakından inceleme fırsatı buldu. Geziye katılan öğrenciler tarihi Kula Evleri, çukur çeşmeler, tarihi Kula çarşısı ve Jeopark alanı gibi ilçenin birçok tarihi yeri ve doğal güzelliklerini Kula Belediyesi'nin tahsis ettiği rehber eşliğinde gezdi.

Kula'da bulunmaktan ve güler yüzlü bir ekip tarafından ağırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden geleceğin lider adayları, kendilerini Kula'da en güzel şekilde ağırladıkları için Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun'a teşekkür etti. İlçeyi turlayan öğrenciler, cep telefonlarıyla Kula'nın güzelliklerini fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdi.

Hikmet SEPET / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!