Kula SGK İlçe Müdürü Esnaf Ve Sanatkârları Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Kula SGK İlçe Müdürü Esnaf Ve Sanatkârları Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 07:17

KULA SGK İLÇE MÜDÜRÜ ESNAF VE SANATKÂRLARI ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kula Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü İbrahim Kadir Koçak, Kula’daki esnaf ve sanatkârları ziyaret etti.
İlçede bulunan esnaf ve sanatkârların büyük bir bölümünü tek tek ziyaret ederek hal hatır soran ve dertlerini dinleyen İlçe Müdürü Koçak, esnaflara Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili bilgiler vererek, kayıt dışı istihdamla mücadelenin önemini anlattı. Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Koçak, kurumun esnafların sıkıntılarını her zaman göz önünde bulundurduğunu, esnaf ve sanatkârlar için gereken kolaylıkların sağlandığını ve sağlanmaya devam edeceğini belirtti.
İbrahim Kadir Koçak, Kula’daki bütün işyerlerinin sürekli bir gelişim içinde olmasını istediğini, sürekli daha fazla büyümek ve daha fazla personel istihdam etmek için her fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında yaptığı esnaf ve sanatkar ziyaretleri hakkında konuşan Kula Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İbrahim Kadir Koçak şunları söyledi:
"Sosyal Güvenlik Kurumunun kuruluş Kanunu olan 5502 sayılı Kanunun 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesi nedeniyle, 16 Mayısı içine alan hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu sene 11-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftasında amaç toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasıdır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Haftası ile senede bir defa da olsa yoğun olarak yapılan hatırlatmalarla, vatandaşta Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının öğretilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan personelimizin, sigortalılarımızın, emeklilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutlar, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!