AP Genel Başkanı'ndan hükümete FETÖ tepkisi

Güncelleme Tarihi:

AP Genel Başkanından hükümete FETÖ tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 17:41

AP Genel Başkanı'ndan hükümete FETÖ tepkisi

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA) - ADALET Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, 15 Temmuz'da darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile mücadele konusunda hükümeti eleştirdi.
Adalet Partisi Genel Başkanı  Vecdet Öz, partisinin genel başkan yardımcısı ve diğer yöneticileriyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Manisa'ya geldi. AP Genel Başkanı Vesyel Öz, ilk olarak partisinin İl Başkanı Zafer Özkoyuncular ve partililerle Yunusemre İlçesi Uncubozköy'deki İncirzade'de düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. AP Genel Başkanı Öz, partisinin 70 ilde örgütlenmesini tamamlayarak seçimlere girmeye hak kazandığını söyledi. Önümüzdeki seçimler için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Öz, "Adalet Parti'nin yanına 'K' koyarak adaletli olunmuyor. Adalet partisi olmak için adaletli olmak lazım. Namuslu olmak lazım" diye konuştu.
AK Parti hükümetini FETÖ terör örgütü ile mücadele konusunda eleştiren Öz şunları söyledi:
"Bunlar şimdi FETÖ ile mücadele ediyorlar ya! FETÖ'nün isim babası bunlar. Biz koymadık. Bugün FETÖ ile yapılan mücadelede AK Parti'nin tamamı FETÖ örgütüdür. Ben bunu açıklıkla söylüyorum. CHP bunu söyleyemiyor. İsterlerse dava açsınlar bana. 'Siyasi ayak' diyorlar. Ayak değil olduğu gibi blok halindedir. CHP, MHP ve diğer partilerin içerisinde de olabilir. Bunu araştırmak lazım. AK Parti Türkiye'de FETÖ'ye nikah kıyan hem nikah memurudur, hem de ev sahibidir. Yardım ve yataklık yapan bizzati siyasi ayağın tamamıdır. Şu anda Kadir Topbaş'ın damadını al, anlaştıktan sonra bırak. Masum vatandaş ise içerde yatıyor. Melih Gökçek'in FETÖ bağlantılı davalarını kapatıyorlar. İnternete girin ve bakın hepsi zamanında gözyaşı döküp 'Hoca efendim hasret bitsin' diyordu."
AP Genel Başkanı Prof.Dr. Öz konuşmaların ardından, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e ve kentteki çeşitli odalara ziyaretlerde bulundu.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!