Aloğlu Ve Doğancan Ailelerinin Mutlu Günü

Güncelleme Tarihi:

Aloğlu Ve Doğancan Ailelerinin Mutlu Günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 13:23

MANİSA’NIN TANINMIŞ İŞ ADAMLARINDAN MEHMET ALOĞLU’NUN KIZI BAHAR İLE İŞ ADAMI TEMEL DOĞANCAN’IN OĞLU KAAN HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ.

Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Aloğlu’nun kızı Bahar ile iş adamı Temel Doğancan’ın oğlu Kaan hayatlarını birleştirdi.
Manisa’nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Aloğlu’nın kızı Bahar ile iş adamı Temel Doğancan’ın oğlu Kaan, Saruhan Otel’de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Genç çifti mutlu günlerinde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük, genç çiftin yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bahar ve Kaan’ın nikah akdini gerçekleştirdi. Nikah merasiminin ardından konuşma gerçekleştiren Başkan Ergün, “Sevgili gençler, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde bir ömür boyu size mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
BAŞKAN ERGÜN’DEN GENÇ ÇİFTE MUTLULUK TAVSİYELERİ
Genç çifte tavsiyelerde bulunan Başkan Ergün, “Sevgi sadakat ister, sevgi sabır ister, sevgi emek ister, her şeyi karşılıklı hoşgörü içerisinde saygınızı hiçbir zaman yitirmeden birbirinizi iyi günde kötü günde en güzel şekilde bir ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyorum. Sizleri bugünlere getiren aileleriniz gibi, sizlerin de bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmeniz bizlerin en büyük mutluluğu olacaktır. Sevgi ve saygıyı birbirinize hiçbir zaman ihmal etmeyin. Mutlu olun, mutlu kalın. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Nikah akdinin ardından Başkan Ergün, nikah cüzdanını gelin Nazlı Doğancan’a takdim etti. Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde genç çift ve yakınları gönüllerince eğlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!