AK Parti Kadın Kolları, 1 Kasım’a Hazır

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kadın Kolları, 1 Kasım’a Hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 13:14

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, MANİSA AK PARTİ KADIN KOLLARI ÜYELERİNİ MURADİYE SOSYAL TESİSLERİ’NDE BİR ARAYA GETİRDİ. 17 İLÇEDEN YAKLAŞIK 500 AK PARTİLİ BAYANIN KATILDIĞI TOPLANTIDA 1 KASIM 2015 YEREL SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE DEĞİNİLDİ.

Yunusemre Belediyesi, Manisa AK Parti Kadın Kolları üyelerini Muradiye Sosyal Tesisleri’nde bir araya getirdi. 17 İlçeden yaklaşık 500 AK Partili bayanın katıldığı toplantıda 1 Kasım 2015 yerel seçimlerinin önemine değinildi. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilen toplantıda söz alan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bu seçimler, bu milletin kutlu yürüyüşüdür” dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin öncülüğünde Muradiye Sosyal Tesislerinde organize edilen toplantıya Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur ev sahipliği yaptı.
Toplantıya; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Kurucu Başkanı eşi Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ozan Erdem, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, İlçe Kadın Kolları Başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda AK partili bayan katıldı.
Toplantı salonu girişinde Hanımlar Lokallerinde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler de sergilendi. Sergileri gezen Başkan Çerçi ve eşi Melek Çerçi, eserlerden alarak, kursiyerlere katkıda bulundular.
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik yaptık. Atik, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek sözü Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’a verdi.
Uygur, Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında Ankara’da gerçekleştirilen saldırıyı kınadığını belirterek başladığı konuşmasında, “Ankara Tren Garında gerçekleştirilen ve birliğimize kasteden saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı kardeşliğimize ve geleceğimizi hedef almaktadır. Kaynağı, söylemi, amacı ne olursa olsun her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız ve hep birlikte karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Göstereceğimiz dayanışma, en anlamlı cevap olacaktır. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Devletimiz olayı aydınlatmak için tüm gücüyle çalışmaktadır.” dedi.
“HER ZAMAN AK KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler öncesi seçim çalışmalarını değerlendirmek için bir araya geldiklerini belirten Uygur, “1 Kasım seçimleri Türkiye’miz için büyük önem taşımaktadır. AK Kadınlarımız bu seçimlerde partimizin büyük bir farkla lider olmasını sağlamak için gayretli ve istekli şekilde çalışacağına gönülden inanıyorum. Teşkilatlarımız seçim çalışmaları süresince fedakar ve güler yüzlü çalışmaları ile partimizin başarısını her zaman en üst düzeyde tutmaktadır. Yunusemre Belediyesi olarak AK Kadınların hep yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Geçirdiğimiz bu sıkıntılı günlerden alnımızın akı ile çıkacağımıza eminim. Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan inancı ile yaptığımız bu seçim çalışmalarımız, sonunda bize büyük başarılar kazandıracaktır. İlk günkü aşkla çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.
“AK PARTİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR”
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı da Ankara’da yaşanan patlama ile ilgili olarak söylediği sözlerle başladığı konuşmasında, “Ankara’daki patlamada yaşamlarını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara ise başsağlığı diliyorum. Ülkemizin birliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü saldırıyı da buradan bir kez daha lanetliyorum. AK Kadınlar olarak bizler, her zaman birlik ve beraberliğe örnek olan bir teşkilat olduk. Biz iriyiz, biz diriyiz, biz 1 Kasım seçimlerinde tüm gücümüzle varız. Dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olarak sayımız her geçen gün artıyor. Şimdi hep birlikte önümüzdeki 1 Kasım seçimleri için çalışacağız. Ülkemizi girmiş olduğu bu kaos ortamından yine tek başına iktidar olarak kurtaracağız. Bizleri bir araya getiren, bu güzel buluşmayı organize eden ve motivasyonumuzu arttırmamızı sağlayan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye, Belediye Başkan Yardımcımız Şule Uygur’a ve katılımlarından dolayı 17 ilçemizin bütün AK Kadınlarına çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
“ÇOK ÖNEMLİ BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ”
Manisa AK Parti Kadın Kolları üyelerinin bir araya gelmesini sağlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya katılarak, AK Partili kadınlara hitap etti. Türkiye’nin çok önemli günlerin arifesinde olduğunun altını çizen Başkan Çerçi, “Her geçen gün büyümekte olan ülkemizin önünü kesmek isteyen şer odakları hiç boş durmuyorlar. Maalesef Ankara’da patlatılan bombalar, yüze yakın vatandaşımızın ölmesine ve yüzlerle vatandaşımızın da yaralanmasına neden oldu. Bu menfur ve alçak saldırıyı kim ya da kimler yaptıysa onları lanetliyoruz. Patlatılan bu bombaların amaçları, ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemektir. Devletimizin hukuk içerisinde hareket edecektir ve bütün bunların cevabını verecektir. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, ölenlere rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum” dedi.
“1 KASIM’DA YİNE TEK BAŞINA İŞBAŞINA DİYORUZ”
Ülkemizin önünü kesmek isteyen şer odaklarının hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını belirten Başkan Çerçi, “Türkiye’nin önünü kesmenin tek yolunun AK Parti’nin önünü kesmek olduğunu düşünen şer odakları, bu nedenle partimize yönelik eleştiriler yaparak algı oluşturmaya çalışanlara halkımız bu seçimlerde gereken cevabı verecektir. Halkımız geçtiğimiz 5 aylık sürede bazı şeyleri çok iyi anladı. Halkımız büyük oranda kararını verdi ve inşallah 1 Kasım’da AK Parti’yi yine işbaşına getirecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz. 3 Kasım 2002 seçimlerinde dediğimiz 1 Kasım’da da tek başına işbaşına diyoruz. Bu seçimler, bu milletin kutlu yürüyüşüdür. 2002’de yola çıktık ve bugünlere geldik. Durdurmak istiyorlar ancak durduramıyorlar. Sandıkta deniyorlar olmuyor, terör olayları ile deniyorlar olmuyor, milletimizi bölmeye çalışıyorlar olmuyor, Türk-Kürt, Alevi-Sünni diye ayırt etmeye çalışıyorlar olmuyor. Bakalım şimdi gündemlerinde ne var, bizleri neyle yıldırmaya çalışacaklar. Allah milletimizi daha büyük belalardan korusun. Kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun” diye konuştu.
“BİRER KARINCA MİSALİ ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı ve Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem de, toplantıya katılan AK Partili kadınlara motivasyon konuşması yaptı. Erdem, “Bizler AK Parti’nin birer neferiyiz ve partimizin adının da olduğu gibi adaletli olmalıyız. İşi ehline vermeli ve ülkemizin kalkınmasına olanak sağlamalıyız. Bizler Hz. İbrahim Ateşi’ne su götüren karıncalar misaliyiz. En azından tarafımız belli. Başkanlarımız, Başkan Yardımcılarımız, il, ilçe kadın kolları başkanlarımız, hepimiz Allah katında, kimimiz komutan olarak, kimimiz nefer olarak Hz. İbrahim’in ateşine su götüren karıncalarız. 1 Kasım seçimleri, bir İstiklal Mücadelesidir, bu bir istikbal mücadelesidir, bu tüm dünyaya karşı Reisin başkanlığında biz neferlerin dünyaya başkaldırışı bir diriliştir. Müslümanlar Allah’ın izniyle iki şeyden mahkum kalmadılar, inşallah kalmayacaklar da. Birisi bayrak, birisi Ezan’ı Muhammediye’dir. Bizler iri oldukça ve diri oldukça hiçbir zaman bayraksız ve ezansız kalmayacağız. Mücadelemiz, Hakk mücadelesi, halka hizmet mücadelesidir. 1 Kasım Seçimleri’nde de Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!