Yeşilyurt'a sosyal sorumluluk proje ödülü 

Güncelleme Tarihi:

Yeşilyurta sosyal sorumluluk proje ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 17:24

Yeşilyurt'a sosyal sorumluluk proje ödülü 

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- YEŞİLYURT Belediyesi'nin bedensel engelli vatandaşlara evde eğitim, psikolojik ve sosyolojik destek vermek amacıyla başlattığı 'Tut Elimden' projesi,  İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Engelli Bireylerin Sosyal Yaşamlarını Kolaylaştıran Yerel Yönetim Projeleri' yarışmasında 'En İyi Sosyal Sorumluluk Proje' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 
İstanbul Aydın Üniversitesinin Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen 'Engelli Bireylerin Yaşamını Kolaylaştıran Yerel Yönetim Projeleri' paneline Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Nilüfer Belediye Meclis Başkan Vekili Av. Nilgün Berk, Balçova Belediye Başkanı M. Ali Çalkaya, Bağcılar Belediye Başkan Yrd. Avukat Mehmet Şirin konuşmacı olarak katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Tut Elimden' projesi başta olmak üzere Yeşilyurt'ta uygulanan diğer sosyal sorumluluk projelerinin amaç ve hedefleri hakkında bilgilendirmede bulunup, yöneltilen sorulara cevap verdi.  Birincilik ödülüne layık görülen 'Tut Elimden' projesiyle engelli vatandaşlara hak ettikleri hizmetleri ulaştırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Tut Elimden projemiz kapsamında elinden tuttuğumuz engelli vatandaşlarımıza okuma- yazma, kültürel, sosyal ve sanatsal hizmetlerin yanı sıra psikolojik ve sosyolojik destekler sağlıyoruz. Kapılarını çaldığımızda bizleri bağırlarına basan hemşerilerimizin yüzündeki tebessüm hizmet aşkımızı daha da arttırıyor. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi herkesi tebessüm ettirmek, dualarını almak bizim için en güzel hizmettir. Bizim için bir dua, bir güzel söz, bir tebessüm yeterlidir" dedi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yâdigar İzmirli başta olmak üzere öğretim üyeleri, akademisyenler ve katılanlar, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürler etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!