Ömer Faruk Öz’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Ömer Faruk Öz’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 13:50

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ÖMER FARUK ÖZ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı istikbalimiz, milli egemenliğimizi ilelebet daim kılacak çocuklarımıza armağan edilen çok özel bir bayramdır” diyen Ömer Faruk Öz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 yılında tarihte eşine az rastlanır biçimde işgal altındaki yurdun dört bir yanında istiklal mücadelesini sürdürürken bir yandan da ülkemizin temellerini atmıştır. Bugün milli birliğimizin, demokrasimizin, milli iradenin temsil makamı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95.yıldönümüdür. Meclisimiz kurulduğu ilk günlerde istiklalimize kastedip istikbalimize halel getirmek isteyenlere karşı mücadelesini zaferle sonuçlandırmış, bugün de demokrasi temelinde milli birlik ve beraberliğimizin temsilcisi olmaya devam etmektedir.”
23 Nisan’ın çocukların bayramı olduğunu hatırlatan Öz, “Millet olarak istikbalimizin güvencesi olan, ülkemizi daha huzurlu ve aydınlık yarınlara taşıyacağına inandığımız çocuklarımızın bayramdır. Çocuklarımızı eğitimli, ufku ve vizyonu geniş, kültür ve medeniyeti ile barışık, milli ve manevi değerlerini taşıyan bireyler olarak yetiştirmek, onlara barış ve huzurun hakim olduğu daha müreffeh bir gelecek bırakmak en büyük arzumuzdur. Bu vesile ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin 95’inci kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. Tüm çocuklarımıza başarılı ve mutlu bir gelecek diliyor, gazi meclisimizin ebediyete intikal eden üyelerini rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!