Modern Pentatlonda Malatyalı Sporcular Derece Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Modern Pentatlonda Malatyalı Sporcular Derece Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 12:08

MALATYALI SPORCULAR MODERN PENTATLON YARIŞLARINDAN DERECEYLE DÖNDÜLER.

Malatya Pelit Yüzme Spor Kulübü, modern pentatlonun ilk kez uygulanan biathle ve triathle dallarında derece yaptı.
11-13 Eylül 2015 tarihlerinde Türkiye’de ilk defa Kuşadası’nda yapılan biathle (Koşu-Yüzme) ve triathle (Atış-Yüzme-Koşu) yarışmalarında Pelit Yüzme Spor Kulübü’nden Meteberk Demiryol, Dila Şevin Doğan ve Merve Taneli 370 sporcu arasında kendi yaş kategorilerinde derece yaptılar.
Triathle’de Meteberk Demiryol, Biathle’de Dila Şevin Doğan Türkiye 3.sü, gençlerde ise Merve Taneli Türkiye 3.sü oldu.
Bu sonuçlar neticesinde Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı ve teknik kurulunun değerlendirmeleri ile Avrupa Biathle, Triathle şampiyonasında dereceye giren Meteberk Demiryol, Dila Şevin Doğan ve Merve Taneli’nin milli takımda görev almalarının kesinleştiği belirtildi. Ayrıca Modern Pentatlon Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet takviminde 1-4 Ekim 2015 Tarihleri arasında yapılacak olan Açık Balkan Şampiyonası’nda milli takıma Malatya Pelit Yüzme Spor Kulübü’nden Yıldız A bayanlarda Dila Şevin Doğan ve Yıldız B erkeklerde Meteberk Demiryol’un Türkiye’yi temsil edecekleri açıklandı.
Pelit Yüzme spor Kulübünün Milli takım Antrenörü Rüstem Pelit ise, 17-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Hollanda’da yapılacak olan Uluslararası Dutch Open Coubertin yarışmalarına Milli takım Antrenörü olarak görevlendirileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!