Milletvekili Şahin’den, Gürkan’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Şahin’den, Gürkan’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 17:33

Milletvekili Şahin’den, Gürkan’a ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, beraberinde AK Parti Battalgazi ilçe başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, belediyenin yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimiz Mustafa Şahin ve yöneticileri burada görüp ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın vekilimizle Ankara ve Malatya’da çalışma ortamı açısından güzel bir birliktelik sergiliyoruz. Memleketimize yapılacak iş ve işlemlerin yürütülmesinde Ankara ayağındaki takibinde sayın vekilimizle bizim bu anlamda elimiz, kolumuz ve duyu organlarımız oluyor” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Malatya’ya önemli iki hizmet binası kazandırıldığını belirterek, şöyle konuştu:
“Battalgazi bölgesi ile ilgili Battalgazi’deki devlet hastanesini yıktınız başka bir yere götürdünüz diye serzenişler vardı. Önce 5 dönümlük bir araziyi TOKİ’den aldık. İlk devlet hastanesinin olduğu bölgede poliklinik hizmeti vermesini hedefledik. Bunu vatandaşlarımız yeterli görmediler. En azından 100-150 yataklı bir devlet hastanesi istediler. Onunla ilgili tüm prosedürler yerine getirildi. Ancak yatak sayısının 300 olması istendi. Oradaki tüm arsaları TOKİ’den aldık. Bu Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızla görüşerek aldık. Önce 200 yataklı bir devlet hastanesi projesi yapılmıştı. Ancak yatak sayısı 300’e çıkarılınca gecikme ondan dolayı kaynaklandı. Yoksa şu anda oranın temelinin atılması gerekirdi. Şu an da 300 yataklı bir devlet hastanesinin yapımına ileriki süreçte başlanacak. Yine diğer taraftan Eski Malatya’mızın bulunduğu yerde de mezbahanenin yanında bulunduğu yerde bir binamız vardı, ancak orası da yeterli değildi. Orada şu anda FETÖ terör örgütünden alınan Hayrunnisa okulunu Vakıflar Genel Müdürlüğünden aldık. Onunda tüm işlemleri bitti. Kamu Hastaneler Birliği’nden de çıkardık. Orayı inşallah yeni baştan tadilatının yapılması gerekiyor. Eski Malatya bölgesinde de en azından poliklinik hizmetinin verilebilmesi için mini hastane yapılacak.”

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!