Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Erbaa Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Erbaa Maçına Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 16:53

MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ HAFTA SONU SAHASINDA OYNAYACAĞI ERBAA GENÇLİKSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup’un ilk haftasında deplasmanda Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor’u 6-0 mağlup eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu hafta sahasında oynayacağı Erbaa Gençlik Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçen hafta deplasmanda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkan Doğan Çelebi, bu hafta sahalarında Erbaa Gençlikspor ile karşılaşacaklarını ifade etti.
Bu sezon hedeflerinin gruptan çıkıp geçen yılki gibi başarılı bir sonuç elde etmek olduğunu söyleyen Çelebi, “Sezonun ilk maçında deplasmanda Ufuk Keleşspor’u 6-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ettik. Sezona iyi başlamak önemli. Bu hafta Pazar günü saat: 12.00’da sahamızda Erbaa Gençlikspor’u ağırlayacağız. Bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Tabi bu ligde mücadele etmenin belli bir maliyeti var. Şuan bütün yük bizim sırtımızda. Grubumuzda bulunan Kayseri takımlarının yükünü Kayserispor çekiyor. Bizim ne yazık ki sponsorumuz yok. Şuan en acil sorunumuz araç . Maçlara gidebileceğimiz, bizi antrenmanlara götürüp getirecek bir aracımız yok. Bu sezon sadece 2 transfer yapabildik. Onların da henüz lisans işlemlerini yapamadık. Ama ne olursa olsun mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Malatyalı bayanlarımızın istedikleri zaman neler yapabileceklerini herkese göstereceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!