AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci'den Kale ilçe teşkilatına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkciden Kale ilçe teşkilatına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 13:05

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Kale İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı öncesi bir gecede yapılan yolsuzlukların hala gün yüzüne çıkarılamadığını belirterek, "AK Parti iktidarına iftira atan muhalefetin kendi dönemlerine bakmaları gerekir. Batık bankalar, usulsüz ihaleler, İMF, anayasa kitapçığının fırlatılması ile ülkenin bir gecede 1 milyar dolara muhtaç hale getirilmesi ve daha sayamayacağımız usulsüzlükler ile nam yapmışlardı. Bugün AK Parti’ye dil uzatanlar bilmeliler ki AK Parti'de yolsuzluğa, usulsüzlüğe yer yoktur. Buna kalkışanların AK Parti içerisinde barınamayacağını da herkes bilmeli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmet ve yatırımlarla milletin nazarında vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Tüfenkci, "Bu gönül birliğine sindiremeyenler iftira ve yalanlarla AK Parti'yi karalamaya gücü yetmez" dedi.

Malatya’ya 13 yılda sağlıktan ulaşıma, eğitimden kültüre, enerjiden tarıma kadar 9 milyar dolar yatırım kazandırdıklarını kaydeden Tüfenkci, şunları söyledi:

"Malatya’nın dış ticaret hacmini 4 kattan fazla arttırarak 94 milyon dolardan 380 milyon dolara çıkardık. Sadece sağlıkta 12 yılda Malatya'ya yaklaşık 300 milyon lira değerinde yatırım yapıldı. İl ve ilçe merkezleri dahil toplamda yaklaşık 800 yatak kapasiteli 4 hastane, 22 aile sağlığı merkezini hizmete sunduk. Sağlıkta yapmış olduğumuz reformlarla şu anda Malatya'mızda sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranını yüzde 40'lardan yüzde 94'lere yükseldi. Malatya merkezde ve ilçelerimizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için 427 milyon lira eğitim desteği sağlandı. Tüm bu dev ölçekli eğitim desteğiyle okul ve kurum sayısını 847'den bin 101'e çıkarmakla eğitim kalitesini yükselttik."

Ziyarette Tüfenkci'ye AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tokmak ve Necmettin Karakaş da eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!