TÜGİK Genel Başkanı Güral'dan taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

TÜGİK Genel Başkanı Güraldan taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 18:12

TÜGİK Genel Başkanı Güral'dan taziye ziyareti

Haberin Devamı

 

 
Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA,(DHA)- TÜRKİYE Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, beraberindeki heyetle birlikte, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'e taziye ziyaretinde bulundu.
 
Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik'e taziyerelirini ileten TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi. Güral şöyle konuştu:
 
"Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bizler sizlere emanetiz, bütün can güvenliğimiz sizlere emanet. Her zaman olduğu gibi bugün de emniyet ve güvenlik güçlerimizin yanındayız.  Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak herhangi bir moralsizliğe düşmeden ekonomimize can suyu olmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sadece bu konularda değil, ülkemizi, memleketimizi ilgilendiren olumlu yaklaşımların hepsinde genç arkadaşlarımızla birlikte her zaman hazırız. Bize ne görev düşerse bir talimat yeterlidir. Hepimiz her zaman memleketimiz için hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Allah, bir daha bu ve benzeri olayları milletimize yaşatmasın."
 
Emniyet Müdürü Hasan Çevik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki biz bu memleketi kolay kazanmadık. Kolay kolay da kimseye fırsat vermeyeceğiz. Terör ve şer güçleri sanmasın ki bu saldırılarla bizi yıldıracaklar. Biz böyle durumlarda daha da kenetleniyoruz. Terörle mücadelemizdeki kararlılığımız daha da pekişiyor. İnşallah, milletimiz yanımızda olmaya devam ettikçe terörü ülkemizin gündeminden çıkaracağız" dedi.
 
Ziyarete, TÜGİK’e bağlı Kütahya Genç İşadamları Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak Çevik’e taziyelerini ilettiler.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!